May Residence

A site with complex contours and a brief for a large multilevel home was the starting point for this project. The form of the house was developed from the notion of sculpting the house to the land rather than sculpting the land to the house. Ample entertaining space both internally and externally along a tall and dramatic entry with attention to detail in the finish fulfil the key brief requirements for the client.

“I have found Tony and the team excellent over the many years we have been deals with them. They have always been efficient in the drawing/consultation process and always worked well with us to achieve an outstanding result. My clients have all been pleased with the relationship created to achieve the design/ cost/finish we have required. I would recommend them to any future clients and look forward to our continued association in the future.”

Peter May – Building Contractor – New Plymouth